انجام پروژه اندروید - پروژه اپلیکیشن Android
انجام پروژه اندروید – پروژه اپلیکیشن Android

انجام پروژه اندروید – ساخت یا طراحی اپلیکیشن Android

تیم طراحی و برنامه نویسی تجاری اپ زیرمجموعه تیم ProgRun با سابقه طولانی و درخشان در زمینه برنامه نویسی به زبان های مختلف و انجام پروژه در زمینه های مختلف این افتخار را دارد تا با انجام پروژه اندروید (طراحی اپلیکیشن Android) در خدمت کاربران عزیز باشد. برای سفارش انجام پروژه خود با اندروید می توانید بر روی دکمه سفارش پروژه Android کلیک کنید و پروژه خود را سفارش دهید. برای مشاهده نمونه پروژه های اپلیکیشن اندروید ما بر روی دکمه پروژه های آماده کلیک کنید. همچنین برای آشنایی بیشتر با Android قبل از سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید خود می توانید این مقاله را انتها مطالعه بفرمایید.

مختصر و مفید درباره اندروید (Android)

کمپانی Android Inc توسط Andy Robin در سال 2003 تاسیس شد و قصد داشت محصولی ارئه دهد که رقیبی برای سیستم عامل های آن زمان گوشی های موبایل یعنی Symbian ،Blackberry و Windows Phone باشد. در سال 2007 صاحبان گوگل Larry Page و Sergey Brin اندروید را به قیمت 50 میلیون دلار خریدند. البته خودِ Andy Robin هم به گوگل پیوست.

سیستم عامل اندروید از هسته لینوکس استفاده می کند و با زبان های Java ،C و C++ و… نوشته شده است. همانگونه که مشخص است ویژگی جذاب سیستم عامل اندروید متن باز (Open Source) بودن آن است که تاثیر بسزایی در پیشرفت آن داشته است. هم اکنون بازار هدف سیستم عامل اندروید گوشی های هوشمند، ساعت های هوشمند، تلویزیون ها و غیره هستند.

ساختار یا معماری سیستم عامل اندروید

کمی تخصصی تر و فنی تر به سیستم عامل اندروید نگاه کنیم می توانیم معماری سیستم عامل اندروید را چنین بیان کنیم:

انجام پروژه اندروید - پروژه اپلیکیشن Android
انجام پروژه اندروید – طراحی اپلیکیشن Android

هر بخش ساختار اندروید به شرح زیر است:

بخش Application

بالاترین لایه در معماری سیستم عامل اندروید Application است. که در واقع تمامی اپلیکیشن های اندرویدی که ما می سازیم، اپلیکیشن از هر نوعی، اپلیکیشن های کاربردی تا بازی های مختلف (تیم طراحی و برنامه نویسی تجاری اپ توانایی انجام پروژه های اندروید و ساخت اپلیکیشن Android با موضوعات مختلف را دارد. در صورتی که پروژه اندروید دارید، جهت مشاوره یا انجام پروژه می توانید با ما تماس بگیرید.) و یا موجود هستند مانند Email ،Music ،Clock و غیره در این لایه قرار می گیرند. به عبارتی با استفاده از این لایه می توانیم با موبایل خود در ارتباط باشیم.

بخش Application Framework

این بخش را قطعا توسعه دهندگان اندروید کامل می شناسند. چرا که در این لایه تمامی ویژگی های سیستم عامل اندروید که ممکن است توسعه دهنده بخواهد از آن ها استفاده کند در قالب API (Application Programming Interface) هایی به زبان جاوا تهیه شده اند. به عبارت دیگر این لایه به برنامه نویسان اجازه می دهد که به سرویس های سطح بالاتر به روش ساده تری دسترسی پیدا کنند.

برای مثال:

Activity Manager: این سرویس برای مدیریت چرخه حیات اکتیویتی و همچنین پشته های اکتیوتی استفاده می شود.

Location Manager: این سرویس برای مشخص کردن موقعیت جغرافیایی دستگاه به کار می رود.

Notification Manager: این سرویس نیز برای مدیریت اعلان ها و هشدار هایی که بر روی دستگاه نمایان می شود، استفاده دارد.

و سرویس های بسیاری دیگر.

برنامه نویسان تجاری اپ بسته به نیاز پروژه از سرویس های مذکور و بسیاری از سرویس های کاربردی دیگر در انجام پروژه های اندروید و طراحی اپلیکیشن Android شما استفاده می کنند.

بخش Libraries

سیستم عامل اندروید بر پایه کتابخانه های مختلف C و C++ و ابزارهای مختلف Open Source است. بنابراین نیاز سیستم عامل اندروید به کدهای Native، در این لایه برطرف می شود. چرا که تمام کتابخانه ها و ابزارهای مورد نیاز خود را در این لایه دریافت می کند.

لایه Libraries بر روی هسته لینوکس اجرا می شود.

برخی از این ابزار و کتابخانه های Native به شرح زیر است:

  • کتابخانه Media برای پخش و ضبط صدا و مدیریت فرمت Video.
  • کتابخانه مدیریت Surface جهت فراهم کردن مدیریتی بر روی صفحه نمایش.
  • کتابخانه گرافیک SGL و OpenGL برای گرافیک های سه بعدی و دو بعدی.
  • پشتیبانی از دیتابیس با استفاده از SQLite.
  • پشتیبانی از مرورگر وب Web-Kit و SSL جهت امنیت اینترنت.

کارشناسان ما علاوه بر انجام پروژه اندروید، برنامه نویسی اندروید را نیز آموزش می دهند. در صورتی که هنگام استفاده از کتابخانه های فوق در پروژه Android خود نیاز به آموزش دارید، می توانید از اینجا آموزش های اندروید ما را دنبال کنید.

بخش Android Runtime

این بخش بسیار مهم است چرا که در این بخش مشخص می شود که چطور اپلیکیشن های اندروید بر روی دستگاه های مختلف اجرا می شوند.

این بخش شامل دو مولفه اصلی است Core Libraries و Dalvik virtual machine .

بخش Kernel Linux

سیستم عامل اندروید از هسته قدرتمند لینوکس استفاده می کند. و دلیل استفاده سیستم عامل اندروید از لینوکس نیز، پشتیبانی هسته لینوکس از ویژگی های مهمی است که مورد نیاز اندروید می باشد. برخی از این ویژگی ها به شرح زیر است:

Security: هسته لینوکس امنیت بین اپلیکیشن و سیستم را برقرار می کند.

Memory Management: ویژگی Memory Management برای مدیریت حافظه به کار می رود. و در نتیجه وظیفه این ویژگی اختصاص فضای آزاد حافظه به اپلیکیشن ها است.

Process Management: ویژگی Process Management فرایند هارا به خوبی مدیریت می کند. و هر زمان که فرایند ها نیاز به منابع داشته باشند، ویژگی Process Management منابع مورد نیاز را فراهم می کند.

Network Stack: مشخصا ویژگی Network Stack برای مدیریت ارتباطات شبکه به کار می رود.

Drive Model: ویژگی Drive Model اطمینان حاصل می کند که اپلیکیشن به درستی کار می کند. تولید کنندگان می توانند سخت افزار های خود را در قالب لینوکس بسازند.

انواع اپلیکیشن های موبایل

به طور عمده اگر بخواهیم اپلیکیشن های موبایلی را به چند دسته تقسیم کنیم، موارد زیر را خواهیم داشت:

اپلیکیشن های بومی (Native)

اپلیکیشن های بومی یا Native همانطور که از نامش مشخص است، به طور اختصاصی برای یک سیستم عامل نوشته می شود. پس همانطور که مشخص است اپلیکیشن های Native بسیار روان، با کیفیت و سریع خواهد بود.

در ادامه زبان های Native هر سیستم عامل آورده شده است:

  • سیستم عامل iOS: زبان های Swift و Objective-C
  • سیستم عامل Android: زبان های Kotlin و Java

اپلیکیشن های Hybrid

اپلیکیشن های Hybrid در واقع یک اپلیکیشن وب است. و دسترسی های کمی به قابلیت های پلتفرم Native و سخت افزار دستگاه را دارد. برای مثال قابلیت هایی مانند دوربین، تقویم، مدیریت اعلان و غیره.

اپلیکیشن های Cross Platform

اپلیکیشن های Cross Platform نیز همانند اپلیکیشن های Hybrid می توانید یکبار با یک زبان برنامه نویسی اپلیکیشن را پیاده کنید و از آن سورس کد چندین خروجی برای سیستم عامل های مختلف دریافت کنید که این ویژگی می تواند بسیار کارامد باشد.

با معرفی نسخه ی Stable فریم ورک Flutter اپلیکیشن های Cross Platform دچار تحول زیادی شدند. چرا که گوگل با ارائه فلاتر نشان داد اپلیکیشن های Cross Platform هم می توانند از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار باشند. زیرا فلاتر کدهای نوشته شده به زبان Dart را با استفاد از Dart’s AOT به کدهای Native هر دو سیستم عامل Android و IOS تبدیل می کند و همین امر باعث هرچه بهتر شدن کیفیت خروجی فلاتر  می شود.

تیم برنامه نویسی و طراحی تجاری اپ قادر به انجام پروژه های اندروید و IOS با فلاتر می باشند. در صورت داشتن پروژه Android و IOS می توانید از اینجا اقدام نمایید.

اپلیکیشن های Web App

وب اپ ها به نوعی نرم افزارهای بسیار کاربردی هستند که با تکنولوژی طراحی وب سایت (JavaScript, HTML, CSS وغیره برای Front-end و زبان های PHP و غیره برای Back-end) ساخته می شوند. و همانطور که مشخص است در تمامی پلتفرم ها می توانند به راحتی کار کنند. تنها کافی است دستگاه یک مرورگر داشته باشد که PWA بتواند اجرا شود.

تشریح بیشتر زبان های برنامه نویسی برای سیستم عامل اندروید

برای سیستم عامل اندروید دو زبان برنامه نویسی Java و Kotlin وجود دارد. که البته زبان برنامه نویسی Java متعلق به شرکت Oracle و زبان برنامه نویسی Kotlin متعلق به گوگل است.

هم اکنون زبان برنامه نویسی کاتلین برای اکثریت برنامه نویسان جایگاه ویژه تری نسبت کاتلین برخوردار است. که برخی از دلایل این محبوبیت را در ادامه آورده ایم:

  • زبان برنامه نویسی کاتلین به طور کامل با زبان برنامه نویسی جاوا سازگاری دارد زیرا زبان کاتلین نیز همانند جاوا به bytecode تبدیل می شود.
  • کاتلین به دلیل ویژگی هایی که ارائه می دهد بسیار مختصر تر از جاوا است. و همچنین خواناتر، توسعه پذیر تر و تغییر پذیر تر است.
  • زبان برنامه نویسی کاتلین دارای کدهای ایمن تری است. مهم ترین ویژگی که باعث ایمن تر شدن کاتلین می شود، NullSafe بودن کاتلین است. به این معنی که با استفاده از دستوراتی کوتاه، می توان Null بودن دستورات را کنترل کرد.
  • زبان برنامه نویسی کاتلین سرعت بیشتری در کامپایل شدن دارد، سبک تر است که باعث سبک تر شدن اپلیکیشن میشود.
  • پشتیبانی از coroutines که باعث مدیریت ساده تر چند Thread در اپلیکیشن می شود.

تیم طراحی و برنامه نویسی ما توانایی انجام پروژه های اندروید با هر دو زبان برنامه نویسی Java و Kotlin را دارد.

انجام پروژه اندروید یا پیاده سازی اپلیکیشن Android چه بخش هایی دارد؟

اپلیکیشن های اندروید به طور جامع به دو دسته آنلاین و آفلاین تقسیم می شود. در صورتی که اپلیکشین آفلاین باشد تنها کدهای جاوا یا کاتلین وجود دارد. و برنامه اجرا می شود اما در صورتی که اپلیکیشن آنلاین باشد اپلیکیشن به دو بخش Back-end و Front-end تقسیم می شود. که در این میان اپلیکیشنی که به زبان جاوا یا کاتلین نوشته می شود را می توان Front-end پروژه نامید. و API هایی (application programming interface) که رابط بین دیتابیس پروژه و اپلیکیشنی که در دست کاربر است و به زبان های PHP و غیره را می توان Back-end پروژه نامید.

در ادامه ما برخی کتابخانه و فریم ورک هایی که کاربرد بسیار زیادی در انجام پروژه های اندروید دارد را بررسی میکنیم:

Retrofit

روش های ارتباط به سرور که با کتابخانه هایی مثل retrofit یا volley  انجام می شود.

RxJava

فریم ورک RxJava یکی از قدرتمند ترین کتابخانه ها در زمینه برنامه نویسی واکنش گرا است. با استفاده از فریم ورک RxJava می توانید برنامه نویسی واکنش گرا یا Reactive Programming به همراه توالی انجام دهید. همچنین RxJava به شما امکان برنامه نویسی Asynchronous یا ناهمگام را می دهد. به عبارتی اگر شما RxJava را یاد بگیرید می توانید هر عملی را به صورت زنجیروار و Async پیاده کنید.

Dagger

کتابخانه Dagger برای مدیریت وابستگی ها در برنامه نویسی اندروید به کار می رود. که این ویژگی باعث می شود پروژه های بزرگ کمتر دچار مشکل شوند و به شدت توسعه پذیرتر باشند.

Design Pattern & Architectures

اگر اپلیکیشن شما کمی گسترده شد شما مجبورید که از معماری و یا الگوهای طراحی مشخصی استفاده کنید. تا در ادامه اپلیکیشن شما توسعه پذیر تر و قابل نگهداری تر باشد. برای مثال اندروید Design Pattern های MVC ، MVP و MVVM را ارئه داده است. که از ساده ترین تا پیشرفته ترین حالت را پشتیبانی میکند.

جدا از دیزاین پترن ها، ما در اندروید معماری هایی را نیز داریم که عملکرد آنها تاحدودی شبیه به الگوهای طراحی یا design pattern ها است. اما از معماری ها در پروژه های بسیار بزرگ و گسترده استفاده می شود. برای مثال معماری Clean که معروف ترین معماری اندروید می باشد، پروژه را به چندین لایه تقسیم می کند.

کتابخانه ها، فریمورک ها و معماری های گفته شده در بالا در اکثر اپلیکیشن های اندرویدی و پروژه های اندروید نقش بسزایی دارند. تیم برنامه نویسی ما هم برای انجام پروژه های Android این مهم را در نظر دارند.

انجام پروژه اندروید یا طراحی اپلیکیشن Android

برخی از کارهایی که ما می توانیم در این زمینه برای شما انجام دهیم:

– انجام پروژه های اندروید (ساخت اپلیکیشن اندروید) با زبان جاوا یا کاتلین به صورت آفلاین و آنلاین.
– در سطح ابتدایی: کدنویسی بیسیک و استفاده حداقل از کتابخانه ها.
– در سطح متوسط: کدنویسی تمیز و استفاده از کتابخانه های لازم.
– در سطح حرفه ای: کدنویسی تمیز و واکنش گرا با استفاده از کتابخانه های نام برده به جای استفاده زیاد از کدهای تکراری معمول.

سوالات متداول در مورد انجام پروژه اندروید

روال سفارش پروژه اندروید به چه نحو می باشد؟

برای سفارش پروژه های اندروید خود می توانید اینجا کلیک کنید و از طریق فرم سفارش پروژه اقدام نمایید. کارشناسان تجاری اپ در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

هزینه و زمان انجام پروژه اندروید چقدر است؟

پروژه های اندروید با توجه به سطح پروژه و خواسته های شما متفاوت می باشد. هزینه و زمان پروژه بعد از بررسی دقیق خواسته های شما به شما اعلام می شود.

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که پروژه Android با کیفیت مناسب انجام می شود؟

تمام تمرکز ما به انجام پروژه با کیفیت مناسب و طبق خواسته مشتری می باشد. و انجام بیش از صدها پروژه Android برای مشتریان بیانگر همین موضوع است. شما می‌توانید با بررسی نمونه اپلکیشن های Android ما کیفیت انجام پروژه Android در تجاری اپ را مشاهده کنید.

آیا امکان خریدن پروژه یا سورس کد اندروید آماده وجود دارد؟

بله، صدها پروژه اندروید آماده در تجاری اپ با قیمت مناسب وجود دارد که بلافاصله بعد از خرید آنها لینک دانلود در اختیار شما قرار می گیرد.

قیمت پروژه ها یا سورس کدهای آماده Android چقدر است؟

قیمت پروژه های آماده Android متناسب با موضوع و سطح پروژه ها متفاوت می باشد اما به نسبت قیمت پروژه های سفارشی با موضوعات مشابه بسیار ارزانتر می باشد.

برای انجام پروژه های اندروید از چه زبان برنامه نویسی استفاده می کنید؟

از زبان جاوا و کاتلین برای طراحی اپلیکیشن اندروید به صورت Native استفاده می شود. و از زبان دارت و فریمورک فلاتر برای حالت کراس پلتفرم با خروجی Android و IOS استفاده می شود.